آشنایی با انواع پوره – Purée
پوره (به فرانسوی : Purée) به نوعی مادهٔ خوراکی گفته میشود که عمدتاً با خرد کردن و پختن ترهبار، سبزیجات، حبوبات، میوه خام و مخلوط و یکدست کردن آنها و سپس از الک گذراندن آن درست میشود. کلمه پوره از یک اصطلاح قدیمی فرانسوی به معنای تصفیه شده گرفته شده است.
پوره به عنوان یک پیش غذا یا تکمیل کننده ظرف غذا و همچنین سس در شیرینیهای مختلف مانند پای و تارت بر روی خمیر قرار گرفته و استفاده میشود. گاهی اوقات نیز خود پورهها به همراه ادویه یا انواع چاشنی به عنوان یک ظرف غذا استفاده میشوند همانند : حمص و باباغنوش. پوره گوجهفرنگی، پوره لوبیا، پوره کره بادام زمینی، پوره سیب زمینی و پوره کدو حلوایی نمونههایی از انواع پوره هستند.