کانولی – شیرینی ایتالیایی
کانولی یک دسر – شیرینی محبوب ایتالیایی است که از نان گرد و لوله سرخ شده به همراه پنیر ماسکارپونه تهیه میشود. ریشه این شیرینی محبوب به جزیره سیسیل بر میگردد. درباره تاریخچه کانولی این طور بیان شده است که در زمان حکومت مسلمانان در ایتالیا با مرکزیت پالرمو این شیرینی خوشمزه ابداع شده و بعدا از طریق اندلس به خاورمیانه و عراق راه یافته است. در اوایل سده ۱۹۰۰ میلادی، کانولی توسط مهاجرین ایتالیایی به آمریکا رسید و بسیار مورد استقبال قرار گرفت.
خمیر کانولی از آرد، شکر، تخم مرغ، آب و سرکه تهیه شده و بطور لولهای سرخ میشود. بطور سنتی از پنیر ماسکارپونه برای پرکردن کانولی استفاده میشود اما در مدل ایتالیایی – آمریکایی آن را با کاستارد پر میکنند. کانولی معمولا با عصاره شکوفه پرتقال یا وانیل طعمدار میشود که خوشمزگی این دسر – شیرینیِ سرزمین چکمه را دو چندان میکند. برای یادگیری طرز تهیه شیرینی کانولی به بخش آشپزی سایت مجله تصویری فرهنگ غذا مراجعه نمائید.