خواص ذرت و بهترین روش طبخ آن
ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است.
پماد ذرت خشک کننده زخمها میباشد. استفاده مداوم از ذرت از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند. روغن ذرت کلسترول خون را پائین میآورد. روغن ذرت برای درمان اگزما و بیماریهای پوستی مفید است.
ذرت یک منبع غنی از ویتامین B1 است که در سوخت و ساز کربوهیدراتها استفاده میشود،
سرشار از ویتامین B5 است که به فعالیتهای فیزیولوژیکی در بدن کمک میکند، حاوی فولیت است که در تولید سلول های جدید نقش قابل ملاحظهای دارد. حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین C است که برای مقابله با بیماریها مفید است.
به دلیل این مزایای تغذیهای، متخصصان تاکید دارند که ذرت را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانند.
بهترین نوع ذرت، بخارپز آن است. ذرتهای کبابی یا همان بلال معمولی نسبت به ذرت مکزیکی بسیار سالمتر است. البته بلال موقع کباب شدن نباید بسوزد زیرا سوختن هر ماده غذایی احتمال سرطانزایی آن را افزایش میدهد. این را هم بدانید که اگر ذرت بعد از کباب شدن در آب نمک قرار داده شود کمی از خاصیت خود را از دست میدهد.
ذرت کبابی را میتوان با چاشنیهای مختلف و جذابی میل کرد، پیشنهاد میشود در ظرفی کمی پنیر پیتزا یا موزارلا داغ شده، ژامبون خرد شده و سبزیجات خرد شده به دلخواه همراه با آویشن مخلوط کنید و بعد از کباب کردن ذرت را درون این مواد بغلتانید.
با چاشنیهای مختلف و متفاوت میتوانید ذرت را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید.