کیک مرمری – Marble cake
کیک مرمری (Marble cake) یک نوع از کیک است که دارای رگههای شکلاتی در بافت سفید است و به همین دلیل به سنگ مرمر که دارای رگههای تیره است تشبیه میشود. کیک مرمری بیشتر توسط کیک وانیلی که لایهای از مایه شکلات به آرامی درون آن مخلوط میشود درست میکنند.
البته لازم به ذکر است این کیک را گاهی با پایه قهوه نیز تهیه میکنند و یک عصرانه پرطرفدار در بسیاری از کشورهای اروپایی است. همچنین گاهی تکههایی از میوه، کشمش، مَویز و دارچین نیز برای طعمدار کردن این کیک به کار میبرند.
اولین بار در منایع کتابهای آشپزی آمریکایی در اوایل قرن نوزدهم از کیک مرمری یاد شده است. عموما این کیک را در قالبهای مربع میپختند و روی آن را مایه شکلاتی میریختند و به آرامی هم میزدند تا کیک مرمری تهیه کنند. در اوایل گسترش این کیک را به نامها و اسامی مختلفی از قبیل : کیک شطرنجی، شبیه سگ خالدار و … ذکر میکردند ولی به مرور زمان نام کیک سنگ مرمر یا کیک مرمری برروی آن باقی ماند. برای یادگیری دستور تهیه کیک مرمری به بخش شیرینیپزی سایت مجله تصویری فرهنگ غذا مراجعه کنید.
(Visited 1,555 times, 1 visits today)
به این مطلب امتیاز دهید: