کوکو شیرین – Sweet Kou Kou
کوکو شیرین یک غذای لذیذ است که آن را بیشتر منتسب به استان خراسان و شهر مشهد میدانند، اما این کوکو در قزوین و تبریز نیز تهیه میشود و بسیار طرفدار دارد. (اطلاعات موثقی درباره اینکه این خوراک اصالتا مربوط به کدام منطقه است در دسترس نیست) کوکو شیرین را به عنوان پیش غذا یا دسر بصورت سرد و گرم سرو میکنند.
این کوکو تقریبا شبیه سایر کوکوها طبخ میشود اما شهد شیرینی به آن اضافه میشود تا طعم قندی به آن بدهد. مایه اصلی کوکو شیرین از سیب زمینی، تخممرغ، ماست و گاهی آرد تشکیل میشود و برای تهیه شهد از آب، گلاب، زعفران، شکر استفاده میکنند و در انتها با زرشک، خلال بادام و پسته تزئین میشود. کوکو شیرین در بسیاری از مهمانیها در منطقه خراسان زینت بخش سفره است و علی الخصوص در ماه مبارک رمضان بسیار در کنار سفره افطار طبخ و سرو میشود.