کاچیاتوره – Cacciatore
کاچیاتوره یک خوراک محبوب ایتالیایی است که معمولا از گوشت مرغ یا خرگوش تهیه میشود. کلمه کاچیاتوره (Cacciatore) در زبان ایتالیایی به معنی شکارچی است. خوراک کاچیاتوره را معمولا به عنوان خوراک سبکی که از گوشت شکار تهیه میشود به یاد میآوردند. محبوبترین نوع این خوراک با گوشت خرگوش یا مرغ به همراه پیاز، گوجه فرنگی، فلفل دلمهای، سبزیجات، روغن زیتون و شراب (دستور تهیه اصلی) طبخ میشود. برخی بر این باورند که این خوراک را به افتخار شاعر نامدار ایتالیایی آنتونیو کاچیاتوره نامگذاری کردهاند.
کاچیاتوره دستور تهیه آسانی دارد و تقریبا چیزی شبیه سایر خوراکهای مرغ است. این خوراک را معمولا به همراه نان میل مینمایند. دستور تهیه کاچیاتوره در مناطق مختلف ایتالیا کمی در مواد اولیه تفاوت دارد و البته در آمریکا نیز نوعی کاچیاتوره طبخ میشود که بجای رب گوجهفرنگی از سس مارینارا برای تهیه این خوراک استفاده میکنند.