مرصع پلو
مُرصَع پلو یکی از غذاهای لذیذ پلویی ایرانی است که در طبخ آن مواد متنوعی همانند : هویچ، خلال بادام، خلال پسته، خلال پوست پرتقال، کشمش و زرشک استفاده میشود. بادام و کشمش منابع خوب تامین کلسیم و منزیم بدن است.
مرصع پلو به عنوان یکی از غذاهای اصیل و مجلسی شیرازی شناخته میشود که ریشه آن به دوران صفوی باز میگردد. این غذا بیشتر در استانهای فارس و خراسان طبخ میشود البته در استان خراسان به آن رنگینک پلو نیز میگویند.
در تهیه این غذا گاهی از گوشت مرغ، گوشت ماهیچه یا گوشت کوفته قلقلی استفاده میشود، البته گوشت پخته و خلال شده مرغ بیشتر رایج است. اگر این غذا را برای هشت نفر آماده نمائید چیزی حدود ۴۴۰۰ کالری دارد که سهم هر نفر تقریبا ۵۵۰ کالری میشود.
یکی از نکات حائز اهمیت در تهیه مرصع پلو این است که تزئین و چیدمان این غذا از اهمیت ویژهای برخوردار است. برای یادگیری آموزش این پلو میتوانید به بخش آشپزی ایرانی و طرز تهیه مرصع پلو مراجعه نمایید.
عکس از صفحه اینستاگرام mehnoosh_mah