سوپ پیاز فرانسوی
سوپ پیاز فرانسوی (French onion soup) یکی از سوپهای محبوب فرانسوی در سراسر دنیا میباشد که معمولا از آب گوشت سفید (استاک مرغ) و پیاز کاراملی شده به همراه نان سرخ شده (کروتان) و پنیر گریور تهیه میشود. این سوپ دستور تهیههای فراوانی دارد اما پایه مواد اولیه این سوپ همان چهار موردی است که ذکر شد. سوپ پیاز فرانسوی تاریخچه طولانی دارد که برخی معتقدند ریشه آن به روم باستان باز میگردد و در طول تاریخ به عنوان یک خوراک فقیرانه شناخته میشده است. نسخه مدرنیته شده سوپ پیازی فرانسوی از اوایل قرن هجدهم رایج شد و از اوایل دهه ۶۰ میلادی در بسیاری از کشورهای دیگر و بخصوص آمریکا به عنوان یک سوپ محبوب در منوی غذایی رستوانها جای گرفت.
اگر چه در برخی دستور تهیهها از زرده تخم مرغ یا شیر در تهیه این سوپ استفاده شده است، اما نکته حائز اهمیت در تهیه این سوپ، خوب کاراملی شدن پیاز است. سوپ پیاز فرانسوی به علت مواد اولیه کم دستور تهیه آسان و البته بسیار زمانبری دارد که بیشترین وقت در تهیه این سوپ برای کاراملیزه شدن پیاز میگذرد. برای یادگیری طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی به بخش آشپزی سایت مجله تصویری فرهنگ غذا مراجعه نمائید.