رنگینک بوشهری
وجود نخلستانهای سرسبز و تولید فراوان نخلیات در استانهای جنوبی و علی الخصوص بوشهر باعث شده تا مردم استان بوشهر و همچنین استانهای دیگری همانند خوزستان، کرمان و فارس شیرینی و دسرهای خوشمزهای از خرما تهیه کنند. رنگینک یکی از خوشمزهترین دسر یا شیرینیهای جنوبی است که با خرما تهیه میشود و با توجه به سلیقه افراد در انواع مختلفی آماده میشود. رنگینک شیرینی تهیه شده از خرما و حلوا یا همان آرد گندم، روغن یا کره است که در عین سادگی بسیار لذیذ میباشد.
رنگینک معمولا در مراسمهای مختلف و بخصوص شبهای ماه مبارک رمضان بسیار تهیه میشود و البته در بسیاری از پذیراییها زینت بخش سفرههای جنوبی است. رنگینک را عموما با رطب تازه و نرم تهیه میکنند، خرمای خشک زیاد مناسب تهیه این شیرینی نیست. رنگینک از جمله شیرینیهای سالم و البته با کالری و انرژی بالایی است که مطمئنا به غیر از بحث تغذیهای طعم بینظیری دارد. برای یادگیری طرز تهیه شیرینی رنگینک به بخش شیرینیپزی مجله تصویری فرهنگ غذا مراجعه نمائید.