آش شلغم
آش یا شوربا یکی از قدیمیترین خوراکهای انسان پس از کشف آتش و ساخت ظروف گلی است. سرزمین خراسان از حیث وجود انواع آش، چه آشهایی که با سبزی تهیه میشوند، چه با گوشت و رشته رتبه ممتازی دارد. آش شلغم یکی از آشهای محلی جنوب خراسان و البته یکی از آشهای پرخاصیت در ایران است که استفاده درمانی و دارویی بسیاری دارد. آش شلغم به دلیل وجود شلغم و پیاز دارای انواع ویتامینهای B و C و A است که در پیشگیری و درمان بیماریهای مختلفی از جمله سرماخوردگی، درد مفاصل، تسکین خارش و … بسیار مفید است. این آش را معمولا در فصول سرد سال طبخ میکنند. همچنین دو نوع دیگر از آش شلغم در شهرهای یزد و شیراز طبخ میشود که کمی در مواد اولیه متفاوت است.
آش شلغم بدون گوشت نسبت به سایر آشها دستور تهیه آسانی دارد و معمولا از : شلغم، پیاز، سیر، عدس و ماش، برنج و سبزی آش و ادویهجات تهیه میشود. برای یادگیری طرز تهیه آش شلغم به بخش آشپزی سایت مجله تصویری فرهنگ غذا مراجعه نمائید.
(Visited 2,168 times, 2 visits today)
به این مطلب امتیاز دهید:
خسته نباشید ممنون به خاطر این مطلب مفید
خسته نباشید مرسی به خاطر این مطالب فوق العاده