طرز تهیه کیک مرمری
کیک مرمری (Marble cake) یک نوع از کیک است که دارای رگههای شکلاتی در بافت سفید است و به همین دلیل به سنگ مرمر که دارای رگههای تیره است تشبیه میشود. کیک مرمری بیشتر توسط کیک وانیلی که لایهای از مایه شکلات به آرامی درون آن مخلوط میشود درست میکنند.
مواد لازم :
تخممرغ ۵ عدد
کره ۲۰۰ گرم
شکر ۱/۵ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
آرد ۳ پیمانه
شیر ۱/۴ پیمانه
بکینگپودر ۲ قاشق چایخوری
نمک کمی
برای مایه شکلاتی :
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۳ قاشق غذاخوری
دستور تهیه :
ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. تمام مواد اولیه باید هم دمای محیط باشد. آرد، بکینگ پودر و کمی نمک را با هم کاملا مخلوط کنید و چند بار الک کنید. کره و شکر را با همزن خوب بزنید تا کاملا مخلوط و در اصطلاح سبک شود (بهتر است شکر را از قبل کاملا پودر کنید). تخممرغها را یکی یکی به آرامی به کره اضافه کنید و هم بزنید تا با کره و شکر کاملا مخلوط شود. وانیل را نیز بیافزائید. آرد را به آرامی و کم کم به مخلوط کره بیافزائید و در حدی هم بزنید که فقط آرد با سایر مواد مخلوط و یکدست شود. شیر را نیز بیافزائید و کمی دیگر هم بزنید.
۲/۳ از مایه کیک را درون قالبی که از قبل چرب کردهاید یا با کاغذ روغنی پوشاندهاید بریزید. ۱/۳ دیگر از مایه کیک را با شکر، شیر و کاکائو خوب مخلوط کنید، تا کاملا یکدست شود. مایه شکلاتی را روی مایه وانیلی یا سفید کیک بریزید و با یک چنگال یا چاقو کمی دَورانی هم بزنید تا درون مایه وانیلی مخلوط شود و حالت مرمری به خود بگیرد. کیک مرمری را به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه درون فر از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از ۴۵ دقیقه کیک را امتحان کنید اگر پخته بود بردارید و اگر نیاز داشت کمی دیگر بگذارید بپزد.
نکات :
در هنگام پخت کیک از استاندارد بودن شعله فر اطمینان حاصل کنید. ممکن است در برخی فرها کیک زودتر آماده شود.
سلام
خیلی عالی بود این مطلب من خیلی حال کردم باهاش
نکته هایی که گفته بودید عالی بودن
سلام
خیلی عالی بود این مطلب من خیلی حال کردم باهاش
نکته هایی که گفته بودید عالی بودن
سلام
مرسی برای این مطلب
خیلی خیلی جالب بود
امید وارم بازم مطلب بزارید
مرسی عالی عالی بود
خیلی عالی بود