طرز تهیه آسان پوره کدو حلوایی
پوره کدو حلوایی غذایی خوشمزه و مغذی است که در کمترین زمان ممکن آماده میشود ، همچنین این پوره را میتوانید در تهیه انواع غذاها و دسرها مورد استفاده قرار دهید.
مواد لازم :
کدو حلوایی | ۱ عدد بزرگ |
پودر شکر | به مقدار لازم |
کره و زعفران | به مقدار لازم |
دستور پخت :
برای تهیه پوره کدو حلوایی روشهای مختلفی وجود دارد اما در این مطلب دو دستور آسان و کاربردی را آموزش میدهیم.
روش اول : کدو حلوایی را به چند تکه تقسیم کنید و به کمک قاشق تمام تخم آن را بیرون آورید. کدو حلوایی را درون سینی فر بچینید و با ۲۰۰ درجه سانتی گراد فر، به مدت ۴۵ تا ۱ ساعت اجازه بدهید کاملا بپزد و گوشت آن نرم شود. پس از پخت، کدو حلوایی را از فر خارج کرده و گوشت آن را با قاشق کنده و درون میکسر بریزید و خوب مخلوط کنید تا کاملا حالت پورهای بدست آورد. در این هنگام میتوانید از کمی پودر شکر و کره و زعفران آب کرده برای مزهدار کردن پوره استفاده کنید.
روش دوم : کدو حلوایی را کاملا پوست کنده و گوشت آن را جدا کنید. کدو حلوایی خرد شده را به همراه کمی آب و شکر اجازه بدهید کاملا بپزد به طوری که در انتهای پخت آب زیادی درون ظرف نباشد. درون قابلمه کمی با هم مخلوط کنید و بعد به همراه کره کدو حلوایی پخته شده را درون تابهای کمی تفت بدهید تا کاملا پورهای بشود و در انتها هم میتوانید کمی زعفران آب کرده اضافه کنید.
نکات :
♦ کدو حلوایی بسیار زود می سوزد و تلخ میشود، همواره در حال پخت آب آن را چک کنید.
♦ برای داشتن پوره خوش طعم و خوش عطرتر حتما از کمی کره و زعفران استفاده کنید.
♦ بهترین روش برای پخت کدو حلوایی آن است که کدو را ابتدا پوست گرفته و تخمهایش را در آورید و با آب و شکر سر سماور یا بخاری قرار دهید تا آرام آرام بپزد اینگونه شیره بسیار خوشمزهای برجای میگذارد.