دستور پخت
موکتل در فرهنگ لغت آکسفورد به معنای یک نوشیدنی غیر الکلی که شامل ترکیبی از چندین آب میوه یا نوشیدنیهای دیگر میباشد، آمده است. موکتل در اصل یک نوشیدنی ترکیبی صاف و غیر الکی از آب میوهجات، آب گیاهان و سبزیجات و برخی ادویهجات همانند دارچین است که انواع و اقسام مختلفی دارد. موکتل تابستانی سیب و هلو یک نوشیدنی بینظیر و جذاب تابستانی است که دستور تهیه بسیار آسانی دارد.
مراحل
1
انجام شده
|
مرحله اوللیوان مناسبی را انتخاب کنید. آب سیب، آب هلو و آب لیموترش تازه را با هم مخلوط کنید. 2 قاشق چایخوری عسل را در کمی آب گرم خوب حل کنید و به موکتل اضافه کنید. به اندازهای که لیوان شما پر شود آب سرد یا یخ اضافه کنید. لیوان موکتل خود را با برشهای سیب و هلو تزیین کنید. نوشجان |
2
انجام شده
|
نکاتاگر آب گازدار یا سودا در اختیار داشتید بهتر است بجای آب سرد از سودا استفاده کنید. همچنین اگر دوست داشتید موکتل شما شیرینتر شود کمی دیگر عسل اضافه کنید. |