دستور پخت
کوکی خرمالو یکی از جذابترین شیرینیهایی است که میتوان با خرمالو تهیه کرد. به غیر از طعم جذاب که قطعا شما را شگفتزده خواهد کرد، با وجود خرمالو این کوکی سرشار از مواد مغذی خواهد بود. در تهیه این کوکی از دو نوع شکر استفاده شده است، زیرا استفاده از شکر قهوهای، بافت کوکی را نرم و شاداب نگه خواهد داشت. در این دستور با توجه به فصل خرمالو، از برخی ادویههای گرم همانند زنجبیل و دارچین استفاده شده است که بسیار برای حفظ سلامت بدن در فصول سرد سال مفید است. علاوه بر تمام ویژگیهای هیجان انگیز کوکی خرمالو، این شیرینی دستور تهیه آسانی نیز دارد.
مراحل
1
انجام شده
|
مرحله اول :خرمالوها را پوست بگیرید و گوشت آنها را کاملا له و مخلوط کنید تا بافتی یکدست پیدا کند. کرهی نرم شده را به همراه شکر پودر شده و همچنین شکر قهوهای به کمک همزن کاملا هم بزنید تا شکر درون کره کاملا حل شود و بافت نرمی داشته باشد. |
2
انجام شده
|
مرحله دوم :تخم مرغ را به کره اضافه کنید و به آرامی به هم زدن ادامه دهید. خرمالوها را نیز به مایه بیافزائید و همچنان آهسته هم بزنید. |
3
انجام شده
|
مرحله سوم :مواد خشک را کاملا با هم مخلوط کرده و الک کنید. این مواد شامل : آرد، نمک، بکینگ پودر، دارچین، زنجبیل، جوزهندی میباشند. این مواد را آهسته آهسته به مایه کوکی اضافه کنید و در هنگام اضافه شدن به آرامی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. |
4
انجام شده
|
مرحله چهارم :جو پرک دوسر، شکلات سفید قطعه قطعه شده و زغال اخته خشک شده را به مایه اضافه کنید و هم بزنید. |
5
انجام شده
|
مرحله پنجم :فر را میبایست از کمی قبل در دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کرده باشید. روی سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید و کاغذ را با مقداری کره چرب کنید. از مایه کوکی به اندازه دلخواه بوسیله قاشق یا اسکوپ روی سینی فر بریزید تا سینی کاملا پر شود. در هنگام چیدن کوکی در سینی باید هر کدام از آنها حداقل 5 سانتیمتر با هم فاصله داشته باشند. سینی کوکی را درون فر قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت 15 الی 20 دقیقه کاملا بپزد و قهوهای رنگ شود. |