2 0
طرز تهیه مرنگ ایتالیایی

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی شما:

یا می توانید این آدرس را کپی کرده و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

شکر 1 پیمانه
آب 1/2 پیمانه
سفیده تخم‌مرغ 4 عدد
پودر کرم تارتار 1/2 قاشق چایخوری
آب لیموترش تازه 1 عدد کوچک

طرز تهیه مرنگ ایتالیایی

ویژگی:
  • دسر

دستور پخت


مرنگ (meringue) یک نوع دسر یا شیرینی فرانسوی است که در بسیاری از شیرینی‌های فرانسوی، سوئیسی، ایتالیایی و انگلیسی استفاده می‌شود. مرنگ تشکیل شده از سفیده تخم‌مرغ زده شده و شکر است که معمولا یک عامل اسیدی مانند آبلیمو یا پودر کرم تارتار به آن اضافه می‌شود. مرنگ انواع گوناگونی دارد که در تهیه و تزئین انواع کیک و دسر کاربرد دارد. مرنگ ایتالیایی یکی از انواع مرنگ است که دستور تهیه متفاوتی با مرنگ ساده یا مرنگ فرانسوی دارد. مرنگ ایتالیایی بسیار بافت نرم‌تری نسبت به مرنگ فرانسوی دارد و بیشتر به عنوان تزئین برای کیک و دسر استفاده می‌شود نه تنها به عنوان شیرینی.


(Visited 143 times, 1 visits today)

مراحل

1
انجام شده

قبل از تهیه مرنگ می‌بایست به چند نکته توجه نمایید : تخم‌مرغ‌ها را از یخچال بیرون آورید و سفیده را زرده جدا کنید. زمانی که تخم مرغ سرد است راحت‌تر می‌توان این کار را انجام داد. سپس سفیده باید به دمای محیط برسد. ظرف و هم‌زن خود را کاملا بشوئید و در صورت امکان آن‌ها را با لیمو پاک کنید تا کاملا عاری از چربی باشد.

2
انجام شده

مرحله اول

در یک ظرف مناسب آب و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا حالت ماسه‌ای به خود بگیرد. اگر لازم بود کمی دیگر به آن آب اضافه کنید.

3
انجام شده

مرحله دوم

ظرف را روی شعله با حرارت بالا بگذارید تا زمانی که کاملا به جوش آید. پس از جوشیدن آب، شعله را کم کنید و با یک بُرس تمیز دور ظرف را دائما پاک کنید. این کار باعث می‌شود تا دانه‌های چسبیده به اطراف ظرف کاملا پاک شود و نسوزد.

4
انجام شده

مرحله سوم

در این مرحله باید شکر در آب کاملا حل شود و از مخلوط آب و شکر شهدی بدست آید. شهد بدست آمده می‌بایست نه بسیار رقیق و نه بسیار غلیط باشد. برای اینکه شهد زیاد نجوشد بهتر است از دماسنج استفاده کنید. شهد شکر و آب را به طور مرتب هم بزنید. زمانی که دماسنج را داخل ظرف قرار دهید، دمای آن باید 240 درجه فارنهایت یا 120درجه سانتی‌گراد باشد. بعد از رسیدن به این دما شعله را خاموش کنید و بگذارید شهد بدست آمده کمی سرد شود.

5
انجام شده

مرحله چهارم

سفیده‌های تخم‌مرغ را کمی با همزن بزنید تا درون آن حباب ایجاد شود. سپس پودر کرم تارتار و آب لیموترش تازه را اضافه کنید و دوباره با سرعت یکنواخت هم بزنید تا کاملا پف کند و حباب‌های آن از بین برود. هنگامی که سفیده‌های تخم مرغ کاملا پف کرد و سفت شد، شهد شکر را که همچنان گرم است به آرامی به سفیده تخم‌مرغ اضافه کنید و با سرعت متوسط هم زنید تا کاملا مخلوط شود.

6
انجام شده

مرحله پنجم

در انتهای مراحل وقتی مایه مرنگ را بین دو انگشت فشار می‌دهید، باید کاملا نرم و پفکی باشد. مرنگ شما آماده است، می‌توانید از آن برای تهیه دسر و تزئین کیک استفاده کنید.

7
انجام شده

نکات

مدت زمان آماده‌سازی و پخت ارائه شده نسبی است.
رعایت نکات ذکر شده و مراحل طبخ در تهیه یک مرنگ خوب بسیار مهم است.
در انتهای مراحل آماده‌سازی می‌توان از طعم دهنده‌های دیگر یا رنگ برای مرنگ خود استفاده کنید. همچنین می‌توان به مایه مرنگ کمی تکه‌های آجیل اضافه کنید.

مدیر

مدیر

مرنگ فرانسوی
قبلی
طرز تهیه مرنگ فرانسوی
نوشیدنی تابستانی
بعدی
موکتل لیمو و توت‌فرنگی

تمامی محتوای استفاده شده در این سایت محفوظ و هرگونه کپی برداری از محتوا با ذکر منبع بلامانع میباشد.