0 0
طرز تهیه بورانی نازخاتون

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی شما:

یا می توانید این آدرس را کپی کرده و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

بادنجان 5 عدد
سیر 2 حبه
نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری
گشنیز خشک 1 قاشق غذاخوری
پودر گل محمدی به میزان لازم
ماست 400 تا 500 گرم
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه بورانی نازخاتون

دستور پخت

بورانی، بُرانی یا بولانی نوعی غذا است، که با مخلوط کردن اسفناج یا کدو یا بادنجان با ماست ترش یا کشک درست می‌کنند. نازخاتون نیز نوعی خوراک ایرانی و مرتبط با خطه شمال کشور است که بیشتر شمالی‌ها به عنوان دسر یا پیش غذا از آن استفاده می‌کنند. مواد اولیه نازخاتون بادنجان، سیر و سبزیجات خشک است که به همراه ماست یکی از خوشمره‌ترین انواع بورانی‌ها یعنی بورانی نازخاتون را تشکیل می‌دهد. در برخی دستورها از گوجه فرنگی و ادویه‌جات مختلف دیگری نیز برای تهیه بورانی نازخاتون استفاده می‌شود که اضافه کردن این مواد بستگی به ذائقه مصرف کنندگان آن دارد.

(Visited 37 times, 1 visits today)

مراحل

1
انجام شده

مرحله اول :

بادنجان‌ها را خوب بشوئید و بوسیله یک چنگال یا سیخ چوبی چندین سوراخ روی آن‌ها ایجاد کنید. سپس آن‌ها را به کمی روغن آغشته کنید و کبابی کنید. این کار را روی شعله مستقیم گاز نیز می‌توانید انجام دهید. هنگامی که بادنجان‌ها کاملا کبابی و برشته شد آن‌ها را از روی شعله بردارید و پس از سرد شدن پوستشان را جدا کنید.

2
انجام شده

مرحله دوم :

در ظرف مناسبی بادنجان‌ها را کاملا بکوبید تا یکدست شود. سپس سیر کوبیده شده، نعناع و گشنیز خشک، پودر گل محمدی به دلخواه به همراه نمک به بادنجان اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله آخر ماست را به ظرف و سایر مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. بورانی نارخاتون شما آمادست، می‌توانید آن را با نعناع تازه و گل محمدی تزئین نمایید.

مدیر

مدیر

نوشیدنی گرم
قبلی
طرز تهیه نوشیدنی بیچرین
کیک اسفناج
بعدی
طرز تهیه کیک اسفناج

اضافه کردن نظر شما

لطفا این قسمت را کامل کنید *

تمامی محتوای استفاده شده در این سایت محفوظ و هرگونه کپی برداری از محتوا با ذکر منبع بلامانع میباشد.