1 0
شکلات داغ خامه‌ای

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی شما:

یا می توانید این آدرس را کپی کرده و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

شیر 1 لیوان
شکر پودر شده 1/3 پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
نمک مقدار کمی
شکلات تلخ رنده شده 80 گرم
خامه 1 پیمانه

اطلاعات تغذیه ای

کالری
360 کیلوکالری
چربی
43 درصد
کلسترول
35 درصد
سدیم
6 درصد
پتاسیم
7 درصد
پروتئین
10 درصد

شکلات داغ خامه‌ای

ویژگی:
  • شکلاتی

دستور پخت

شکلات داغ یا هات چاکلت یکی از نوشیدنی‌های گرم پرطرفدار در اکثر نقاط دنیا است. شکلات داغ معمولا متشکل از شیر، شکلات و کاکائو است. برخی از محققان بر این باورند که نوشیدن روزی دو لیوان شکلات داغ بدون شکر جریان خون در مغز را افزایش می‌دهد. با این حال نباید از این نکته صرف نظر کرد که هات چاکلت میزان چربی بالایی دارد. در این مطلب به راحتی با دستور تهیه شکلات داغ خامه‌ای آشنا خواهید شد.

(Visited 48 times, 1 visits today)

مراحل

1
انجام شده

مرحله اول :

شیر را درون ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید. زمانی که شیر گرم و بخار از آن بلند شد شکر، کاکائو، وانیل، مقدار بسیار کمی نمک و شکلات رنده شده را به شیر اضافه کنید. شیر را آهسته هم بزنید تا شکر کاملا حل و شکلات تلخ نیز درون شیر ذوب شود. سپس شیر را از روی حرارت بردارید.

2
انجام شده

مرحله دوم :

در این مرحله می‌بایست خامه پرچرب یا در اصطلاح خامه سنگین را به وسیله‌ی همزن کاملا هم بزنید تا فرم مناسبی به خود بگیرد. در این مرحله از خامه فرانسوی یا خامه قنادی کم شیرین نیز می‌توان استفاده کرد. بعد از اینکه خامه را خوب هم زدید و فرم گرفت، خامه را توسط ماسوره روی شکلات داغ که درون فنجان مناسبی ریخته شده است بریزید. روی خامه را نیز می‌توانید با پودر دارچین یا شکلات رنده شده تزئین کنید. نوش جان

مدیر

مدیر

شامی کباب لرستان
قبلی
طرز تهیه شامی کباب لرستان
سالاد خرمالو
بعدی
سالاد خرمالو

اضافه کردن نظر شما

لطفا این قسمت را کامل کنید *

تمامی محتوای استفاده شده در این سایت محفوظ و هرگونه کپی برداری از محتوا با ذکر منبع بلامانع میباشد.