2 0
خوراک میگوی تند

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی شما:

یا می توانید این آدرس را کپی کرده و به اشتراک بگذارید

مواد لازم

روغن زیتون 1/4 فنجان
زنجبیل تازه 1 قاشق چایخوری
سیر 2 حبه
فلفل چیلی 2 عدد کوچک
میگو پاک کرده 15 عدد متوسط
جعفری خرد کرده نصف فنجان
آب‌لیمو ترش نصف لیمو
نمک و فلفل به میزان لازم

خوراک میگوی تند

غذای دریایی

ویژگی:
  • تند
  • دریایی

دستور پخت

میگو یکی از مواد غذایی مغذی و عالی دریایی است که اگر از منابع سالم تهیه شود برای سلامت بدن بسیار مفید است. میگو نه تنها به عنوان یک خوراک اصلی بلکه به عنوان چیدمان ظرف غذا، سالاد و حتی سوپ هم استفاده می‌شود. نکته حائز اهمیت در پخت این خوراک این است که، می‌بایست میگو را از منابع سالم و مطمئن تهیه کنید زیرا آبزیان گرفته شده از آب‌های آلوده برای سلامت بدن بسیار خطرآفرین است. همچنین ترکیبات موجود در این خوراک دریایی از قبیل : سیر، روغن زیتون، فلفل چیلی و زنجبیل طعمی لذت بخش و البته با خواص فراوان به این غذای دریایی می‌بخشد. 

(Visited 30 times, 1 visits today)

مراحل

1
انجام شده

مرحله اول :

میگوها را خوب پاک کرده و رگه‌های آن را بگیرید. کمی آب‌لیمو ترش تازه به آن بزنید و کنار بگذارید.

2
انجام شده

مرحله دوم :

تابه‌ای را روی حرارت ملایم قرار دهید. روغن زیتون، زنجبیل تازه خرد شده، سیر خرد شده و فلفل چیلی ریز شده را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید 1 دقیقه حرارت ببیند. سپس میگوها را به تابه اضافه کنید تا به مدت 3 تا 5 دقیقه تفت بخورد. در این مدت دائما میگوها را هم بزنید.

3
انجام شده

مرحله سوم :

شعله را خاموش کنید و تابه را از روی حرارت بردارید. جعفری خرد شده و آب‌لیمو ترش تازه را به خوراک میگو اضافه کنید. سپس خوراک میگو را مزه کنید، اگر نیاز داشت به آن کمی نمک و فلفل نیز اضافه کنید. نوش جان

مدیر

مدیر

طرز تهیه ماش پتی
قبلی
طرز تهیه خورش ماش پتی
تاجین مرغ
بعدی
طرز تهیه تاجین مرغ مراکشی

اضافه کردن نظر شما

لطفا این قسمت را کامل کنید *

تمامی محتوای استفاده شده در این سایت محفوظ و هرگونه کپی برداری از محتوا با ذکر منبع بلامانع میباشد.